Wie zijn wij?

Welkom bij Edco Rijschool!

Opgericht in februari 2013, erkend door de Federale Overheid sinds 15 april 2013 voor de rijbewijzen categorieën AM, A1, A2, A, B, B automaat, B + E, C, C + E.

Nieuwe rijschool, doch reeds 30 jaar ervaring:

De zaakvoerder van Edco bvba, Frank Van Langendonck en rijschooldirecteur Benny Jordens slaan de handen in mekaar.
Benny Jordens, rijinstructeur sinds 1983, richt in 1989 Rijschool Jordens op te Diest. Rijschool Jordens groeide stadig tot een gerenommeerde rijschool in de provincies Limburg en Brabant.
Frank Van Langendonck ademt transport. Actief sinds 1983 in de transportsector, richt Frank in december 2000 Edco bvba op. Edco biedt adviezen aan op het vlak van fleet management in de transportsector (administratieve ondersteuning, transportplanning, driver trainingen). In 2009 wordt Edco Assist opgericht. Edco Assist verzorgt de nascholing vakbekwaamheid voor beroepschauffeurs met rijbewijzen groep C & D. Eind 2012 neemt Frank Van Langendonck de beslissing om Edco Rijschool op te richten. Samen met Benny Jordens worden de nodige gesprekken gevoerd en stappen ondernomen. Op 15 april 2013 is Edco Rijschool, onder deskundige leiding van Benny Jordens, een feit. Onze toenmalige vestiging te Leuven, Tiensestraat 182, opende destijds zijn deuren.

Edco Rijschool groeit!
Sinds 2021 beschikken we over een nieuw complex met kantoren en oefenterreinen te 3600 Genk voor de rijbewijzen BE, C en CE. 
Vanuit onze vestiging in 3910 Pelt bieden we het rijbewijs B aan.