Moto Scooter Bromfiets rijbewijs A / AM

Moto Scooter Bromfiets rijbewijs A / AM

Moto Scooter Bromfiets

Weinig dingen zijn leuker dan in je vrije tijd op een mooie zonnige dag met je tweewieler de baan op gaan. Dat onbeschrijflijke gevoel van vrijheid, de acceleratie of het pure genieten van een
mooie bocht. Daarnaast vormen gemotoriseerde tweewielers hoe langer hoe meer een oplossing voor de toenemende verkeersdrukte in de stad. Files zijn voor motorrijders veel minder hinderlijk dan voor automobilisten, en bovendien kent een motor nauwelijks parkeerproblemen.

Motorrijden is erg leuk en dat wil je zo houden ook. Aandacht voor veiligheid is dan ook van groot belang. Zo valt iemand op een motor weinig op tussen de andere weggebruikers omdat hij slechts een minimum aan ruimte in beslag neemt. De verplichting om ook overdag met het dimlicht aan te rijden, is positief, maar lang niet voldoende. Het blijkt immers dat al te vaak de afstand, de rijsnelheid en het grote acceleratievermogen van een motor door de andere weggebruikers verkeerd worden ingeschat, ook al zijn deze in overeenstemming met de verkeersomgeving.

Al deze zaken maken dat een goede basisopleiding, samen met regelmatige herhaling noodzakelijk zijn om je veilig op de baan te begeven. Bij Edco Rijschool kan je terecht voor het behalen van je RIJBEWIJS, en voor uitgebreide RIJVAARDIGHEIDSTRAININGEN.

Waarom kiezen voor Edco?

  • Gratis motorkleding ter beschikking (ook regenuitrusting!)
  • Eigen oefenterrein met veel ruimte. Geen tijdverlies met onnodige verplaatsingen
  • Instructeur met meer dan 30 jaar motorervaring
  • Nieuwe motors, uitgerust met ABS en versnellingsindicator